Лотарија

16 јануари, 20130

Жената се прибира дома сос нови обеци и мажо и ја пита:
– Од дека тија убави обеци?
-Добих ги на лотарија. Одговара жената.
После некое време дооди си дома сос ново палто.
-Од дека жено това палто?
-Добих го на лотарија.
По некое време дооди си дома сос карти за на море.
-Од дека жено тија крти?
-Добих ги на лотарија.
Ошли на морето на одмор. Мажо лежи на плажата и си пие пиво. А жената дго време не е излегнала од водата.
Мажо и вика:
-Жено дај излези од водата че ти настине лотаријата!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber