Македонска екo прoдавница, сo нoва кампања

5 декември, 20130
slika

Првата oнлајн екo прoдавница вo Македoнија, www.bastetnoir.com неoдамна ја запoчна свoјата кампања на http://www.indiegogo.com/projects/bastet-noir-online-eco-friendly-shop.

“Оваа кампања ќе ни помогне да ги оствариме нашите цели. Би сакале да направиме одржлив бизнис кој во исто време ќе биде 100% транспарентен, што значи Вие однапред ќе знаете каде ќе оди секој денар кој ќе го потрошите на дизајнерко парче. Однпсно ќе знаете колку е потрпшено на произвпдство, на материјали, на дизајн, на провизија и сл, и сами ќе можете да одлучите дали сакате да ги дадете вашите пари за истото. Многу малку бизниси во светот ја практикуваат ваквата отвореност, од проста причина што профитот им е примарен.

Промоцијата на локални дизајнери останува наша примарна цел, многупати сум кажала Македонија има што да понуди кога е модата во прашање. Ве молам помогнете ни нашата порака да биде слушната насекаде” изјави лицето за однпси со јавност на Бастет Ноар, Мери Михаилoвски Ванчовска.

Се надевам дека ќе се придружите на уште една успешна македонска приказна.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber

- Roblox Vega X Exploit