Мистерија во Скопје: Се бело, а снег нема?!

20 декември, 20130
15

Иако снег не падна, автомобилите, улиците, растенијата и се наоколу беше побелено, благодарение на необичната комбинација на магла и крупни честички прашина кои го загадуваат воздухот.

“Снежната“ покривка што беше забележана по улиците и автомобилите всушност претставува крупна прашина обвиткана со влага и вода, па откако замрзнале во вид на снегулки паднале на земјата.

Овој феномен наликува на снег, но нема допирни точки со вистинскиот снег…

Misteriozne padavine u Skoplju: Pao snijeg, a snijega bilo nije?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber

- Roblox Vega X Exploit