Монструми: До смрт ги мачат тигрите во Кина!!!

27 февруари, 20130
66

Кина денес демантирала дека властите не ги штитат загрозените животински видови, веднаш после обвинувањата упатени на нивна адреса од страна на една еколошка организација која тврди дека во Кина брутално се измачуваат тигрите поради крзното и други делови од телото на животните, одгледани во заробеништво. Сите докази се против владата на оваа држава.

Од Пекинг официјално изјавиле дека Кина вовела закони и превзема конкретни чекори со цел да се заштитат загрозените видови, но сите овие видео снимки зборуваат дека тоа не е вистина.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber