Немаат крвно сродство но изгледаат како близнаци

25 ноември, 20130
1

Секој на планетата има свој двојник! Потврда за оваа теорија дава канадскиот фотограф Франсоа Брунел, кој успеал да најде луѓе кои личат како да се близнаци, а немаат крвно сродство.

Брунел решил да најде 200 двојници ширум светот. Според неговите зборови, целта на акцијата не е да пронајде луѓе кои личат на познатите ѕвезди.

“Мојата идеја беше да најдам две личности, кои немаат роднинска врска, кои најчесто се родени во различни држави, а кои личат како да се близнаци“ – вели фотографот кој нагласил дека е фасциниран од оваа појава.

Погледнете ги неговите резултати:

Foto:francoisbrunelle.humaneco.ca/François Brunelle

Foto:francoisbrunelle.humaneco.ca/François Brunelle

Foto:francoisbrunelle.humaneco.ca/François Brunelle

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber

- Roblox Vega X Exploit