Неверојатниот имот во Хаваи

8 јануари, 20130
Hale-KeMana-in-Hawaii-4

Hale KeMana е прокет на уникатна азијска архитектура која е реазлизирана на најдобра локација на Хаваи..

Резултатот е неверојатен, бидејќи е феноменално согласен внатрешниот дизајн, базени, шеталишта, софистицирани материјали и елегантен стил. Пет спални соби, пет и пол бањи, главна дневна соба со модерни карактеристики, се протегаат на површина од 10.056 квадратни метри на просторот за живеење. Во склоп се , исто така, затворена/ отворена плажа за капење, кои се заштитени со високи ѕидови за да се обезбеди целосна приватност.
Ако сакате да бидете сопственик на имотот, ќе треба да издвоите 13,500,000 американски долари. Куќата се продава заедно со оригинални слики, специјално направен мебел и антиквитети од Индонезија.

NEVEROVATNO IMANJE NA HAVAJIMA

NEVEROVATNO IMANJE NA HAVAJIMA

NEVEROVATNO IMANJE NA HAVAJIMA

NEVEROVATNO IMANJE NA HAVAJIMA

NEVEROVATNO IMANJE NA HAVAJIMA

NEVEROVATNO IMANJE NA HAVAJIMA

NEVEROVATNO IMANJE NA HAVAJIMA

NEVEROVATNO IMANJE NA HAVAJIMA

NEVEROVATNO IMANJE NA HAVAJIMA

NEVEROVATNO IMANJE NA HAVAJIMA

NEVEROVATNO IMANJE NA HAVAJIMA

NEVEROVATNO IMANJE NA HAVAJIMA

NEVEROVATNO IMANJE NA HAVAJIMA

NEVEROVATNO IMANJE NA HAVAJIMA

NEVEROVATNO IMANJE NA HAVAJIMA

NEVEROVATNO IMANJE NA HAVAJIMA

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber