Неверојатно промена: Девојка (27) по породувањето нагло се сменила, изгледа како старица од 70 години!

25 јануари, 20130

Една 27-годишна девојка од Кина, драстично се променила по раѓањето на своето прво дете. Нејзиниот изглед нагло почнал да се менува и сега изгледа како страица од 70 години.

Докторот Јин Гуангпинг објаснил дека нејзиното пореметување е многу ретко и дека до сега во светот се познати само неколку случаеви. Причината сеуште е непозната, а единствен ‘лек‘ кој лекарите можат да и го понудат е пластична хирургија.

Несреќната жена изјави дека целосно ја изгубила самодовербата откако ова и се случило: прво забележала потсемвање на улица, кога би поминала несејќи облека соодветна за нејзини години, па по некое време едноставно престанала да излегува.  Размислувала и за самоубиство, но се уште се надева дека ќе се најде лек за нејзиниот проблем.

http://www.youtube.com/watch?v=v-eXi4vnbIo&feature=player_embedded

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber