Ништо не може да ве подготви за она што ќе го видите на последната слика…

24 декември, 20130
12

Ништо не може да ве подготви за она што ќе го видите на последната слика…

Има многу причини зошто се вели дека сликата зборува повеќе од 1000 зборови. Таа може да покаже како се чувствуваме и шири порака.

Секоја година, овие луѓе се сликале заедно, на исто место, пред својата куќа.

Резултатот на нивното фотографирање се серија слики кои можете да ги видите во продолжение. Некогаш било сончево, некогаш врнело дожд… Некогаш било топло, некогаш ладно…И изразите на нивните лица се менувале.

Овие фотографии, без сомнеж, раскажуваат за една голема љубов.

И тогаш доаѓа последната фотографија. И таа заменува 1000 зборови, зарем не?

Pargodisnja (12)

Pargodisnja (1)

Pargodisnja (3)

Pargodisnja (2)

Pargodisnja (5)

Pargodisnja (4)

Pargodisnja (6)

Pargodisnja (9)

Pargodisnja (8)

Pargodisnja (11)

Pargodisnja (7)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber

- Roblox Vega X Exploit