Слики, насликани со кафе

18 јануари, 20130
portreti

Кафето ни помага кога ни се спие. Кафето се бори заедно со нас против целулитот. Но, ете, има и уште една неверојатна употреба – со него се црта! Ако не верувате дека со магичната течност може да се создадат неверојатни уметнички дела, погледнете ја оваа галеријата.

1

2

3

4

5

6

7

8

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber