Утре, секој од нас ќе добие точно толку среќа, колку што денес подарил на светот!

8 ноември, 20130
24

“Добро е да живееме одговорно и да внимаваме што им правиме на нашите умови.

Сепак целата Вселена е таму…

Исто така е добро да гледаме потенцијал во се, без разлика на се.

Трите принципи на лична стабилност:

Одбивам да ми биде страв да посакам нешто!

Одбивам да ми биде страв да го добијам!

Одбивам да ми биде страв од помислата дека ќе го изгубам!

Ако сме отворени кон светот и тој ќе е отворен кон нас. Така стојат работите.“

Од “Фејсбук среќа“

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber

- Roblox Vega X Exploit