Во Русија паднал НЛО, а не метеор?

19 февруари, 20130
05

Руските експерти после детално истражување на езерото каде во петокот падна наводно метеор и направи кратер од 6 метри, велат дека не нашле делови од небесно тело, а информацијата веќе е и официјално потврдена од Министерството за вонредни состојби. Најпрво се веруваше дека штом нема ни трага од метеор, станува збор за тестирање на оружје од страна на САД.

Според една од повеќето теории се вели дека Русија уште вчера почнала да го анализира свемирскиот брод. Оваа теорија се базира на фотографија направена во петокот каде освен метеорот се гледа уште една светла точка. Врз основа на тоа многумина веруваат дека вонземјани го уништиле метеорот и така ја спасиле Земјата од катастрофа, но дека нивниот брод сепак се срушил.

Друга теорија пак вели дека русите сепак го нашле метеорот на дното на езерото чиј состав е скапоцен. Оваа група верува дека материјалите од кои се состои небесното тело ќе послужат на руската војска да изработи ново современо оружје.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber