Ако на фотографијата откриете човек за помалку од 3 секунди, десната хемисфера на мозокот ви е одлично развиена! Ако не…

18 ноември, 20140
5

Ако помеѓу зрната кафе откриете човек во рок од три секунди, десниот дел од мозокот ви е надпросечно развиен. Ако ви треба цела минута да стигнете до резултатот, станува збор за просечно развиен мозок. Ако ви треба повеќе од минута…Сетете се сами што значи🙂

pronadji-covjeka-kafa

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber

- Roblox Vega X Exploit