До каде се подготвени да стигнат девојките за Фејсбук лајк?!

16 октомври, 20140
3
Најновиот хит меѓу малите девојчиња на Фејсбук е да ги разголуваат интимните делови на телото, да се самозадоволуваат пред непознати и да нудат сексуални услуги – се за да соберат лајкови!

Според овие девојки, старите начини на разголување, усните и сликање во купатило е надвор од мода. Најново, меѓу новите “урбани“ девојчиња вистински хит е популарноста да ја мерат по спроведување на зборовите во дела. Тоа го постигнуваат со разголување на најинтимните делови на телото, снимање како се самозадоволуваат, дури и јавно нудење на сексуални услуги. Се за поголем број на лајкови!

Новата мода меѓу, во најголем број, малолетните девојчиња се гледа по Фејсбук профилот на 18 годишната Т.М., која со голем број на граматички грешки и погрешно користење на глаголите вели: “Јас имам потреба од голем број на лајкови на мојот профил, па затоа ќе правам се што сакате за да ги добијам“.

По оваа изјава, девојката направила како што рекла. Поставила слика од своите голи гради, по што рекла дека кога ќе сликата ќе стигне до 1 000 лајкови, следна слика ќе биде од нејзината вагина! Во истиот момент кога Т.М. го достигнала саканиот број, го исполнила своето ветување и го надградила со едноминутно видео каде се самозадоволува за да им возврати за “добрината“ на нејзините пријатели.

3
Камерата ја поставила на својот кревет, кој бил прекриен со прекривка со дезен на тигар. Легнала на креветот, носејќи само гаќички и снимила видео од близу, каде се допира по најинтимните делови на телото по инструкции на сосема непознати лица.

Ова достигнало голема популарност кај малите девојчиња, а дополнително се појавиле и отворени понуди од разни машки лица . Така, на извесна М.Ј. како противуслуга од сексуална природа и било понудено да биде VIP гостин на ексклузивна забава во познат градски клуб, во друштво со другарки. Нивната работа требало да се состои од седење на сепаре и “да изгледаат убаво“, се за 20 евра од вечер!

4

Иако се очекува ваквиот начин на однесување да се осуди и не претставува ништо друго, туку обична интернет проституција, сепак, се поголем број на мали девојчиња се приклучуваат на ваквиот начин на живот, не се имуни на вакви понуди. Единствениот проблем во целата ситуација е колкава понуда може да достигнат девојчињата и дали мажитеможат да ја платат цената.

5

Очигледно е колку е “скромна“ оваа егзибиционистички настроена девојка, посебно кога станува збор за давање на нејзините услуги.

Типичен пример за тоа е допишувањето на Фејсбук профилот на извесна Е.К. која ја одбила понудата на извесен И.Р. Тој помудил околу 50 евра за орално да го задоволи, а само за десет минути подоцна оваа сума ја зголемил за 100 евра. Плашејќи се дека тој ќе ја повлече понудата, веднаш го прашала дали се уште важи.

6

Ваквото однесување на малолетниците, психолозите, го објаснуваат како голема несигурност, која е карактеристична за адолесцентниот период. Во овој период младите се подготвени да направат се со цел да се вклопат во друштвото, па дури и непристојни работи. Како друга честа причина го сметаат девијантното однесување на малолетниците, кое се јавува како резултат на родителска негрижа. Ова особено се случува во семејства каде родителите не им обрнуваат внимание на децата, родители опседнати со кариерата, трка по пари, промена на општествено економски статус во семејството.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber

- Korsan taksi - betasus giriş