90% од луѓето одговараат погрешно: Можете ли да ја решите оваа математичка задача?

29 ноември, 201518
3

На математичката задача во прилог, наводно, дури 90% од луѓето одговараат погрешно. Погледнете и напишете ни го вашиот одговор…

 

18 comments

 • Aneta

  7 октомври, 2016 at 09:00

  750

  Reply

 • 9gag

  10 јуни, 2016 at 15:04

  30 e rezultatot

  Reply

 • Зорица

  9 јуни, 2016 at 20:42

  30

  Reply

 • Зорица

  9 јуни, 2016 at 20:40

  30
  25+25 +5 -25=30

  Reply

 • Georgi

  24 јануари, 2016 at 18:27

  30

  Reply

 • Emilijan

  27 декември, 2015 at 08:54

  30

  Reply

 • GG

  21 декември, 2015 at 08:49

  30

  100% sum siguren deka e 30.

  Reply

 • saso

  18 декември, 2015 at 12:24

  25+25+5-25=30

  Reply

 • Martin

  6 декември, 2015 at 00:36

  5*5+5*5+5-5*5=(5*5)+(5*5)+5-(5*5)=25+25+5-25=55-25=30

  Reply

 • buce

  3 декември, 2015 at 16:44

  20

  Reply

 • Dimitar

  3 декември, 2015 at 16:40

  5

  Reply

 • Mici

  30 ноември, 2015 at 20:32

  30

  Reply

 • Grujo

  30 ноември, 2015 at 15:36

  25+25+5-25=30

  Reply

 • Aleksandar

  30 ноември, 2015 at 14:32

  30

  Reply

  • Ampo

   30 ноември, 2015 at 15:41

   100

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber