Ценете го она што го имате: Туѓото ниту е послатко, ниту подобро!

25 ноември, 20150
13

Сите ние живееме во ова општество, и на овој или оној начин, се споредуваме со другите луѓе. Споредувањето во одредена смисла раѓа љубомора. За тоа колку е бесмислено ова чувство и колку е важно да го цениме она што го имаме, ни покажува овој стрип во кој на некој начин е изразена оваа идеја.

1-cenete-go-ona-shto-go-imate-tugjoto-nitu-e-poslatko-nitu-podobro-www.kafepauza.mk_ copy

2-cenete-go-ona-shto-go-imate-tugjoto-nitu-e-poslatko-nitu-podobro-www.kafepauza.mk_ copy

3-cenete-go-ona-shto-go-imate-tugjoto-nitu-e-poslatko-nitu-podobro-www.kafepauza.mk_ copy

4-cenete-go-ona-shto-go-imate-tugjoto-nitu-e-poslatko-nitu-podobro-www.kafepauza.mk_ copy

5-cenete-go-ona-shto-go-imate-tugjoto-nitu-e-poslatko-nitu-podobro-www.kafepauza.mk_ copy

6-cenete-go-ona-shto-go-imate-tugjoto-nitu-e-poslatko-nitu-podobro-www.kafepauza.mk_ copy

7-cenete-go-ona-shto-go-imate-tugjoto-nitu-e-poslatko-nitu-podobro-www.kafepauza.mk_

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber