Мајка без срце си го напуштила своето бебе, а тоа што го нaправил таткото го расплака целиот свет

25 ноември, 20150
12

Ричард Џонсон на 21 година станал татко. Но за жал тоа траело само еден месец, неговата партнерка одлучила со бебето да побегне во Клифорнија. Сепак се продмислилила и го повикала Ричард да дојде и да го земе детето, во спротивно ќе го даде на посвојување.

Оттогаш Ричард станал самохран татко, бидејќи мајката на неговата ќерка одеднаш ја снемало, а лекарите изјавиле дека за се била крвива постпородилната депресија. Ричард не бил спремен да стане смохран татко. Бил во паника се додека на Фејсбук не пронашол една страна под името “Животот не еден татко“. Оваа страна му покажала дека не е единствен кој се нашол во ваква ситуација и дека ќе успее како самохран татко. Ричард подоцна ја споделил својата приказна на Фејсбук, која за многу кратко време станала популарна.

Тој во овој пост отворено зборува за тоа како мајката на бебето ги напуштила незнаејќи ја причината. Напишал дека споменатата Фејсбук страница го мотивирала и му го променила животот. Ја прочитал секоја книга за новонастанати родители и поминал илјада часови на Јутјуб гледајќи  видеа на таа тема.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber