Еве еден предизвик за вас, ако успеете да не бидете измамени до крајот на статијава имате златна ѕвезда и аплауз

12 декември, 20150
12

Овие 6 видеа се дизајнирани да го збунат вашиот мозок. Оптички илузии, измами и тестови за концентрација. Тестирајте го својот мозок.

Слушајте и следете ги инструкциите

Кој е криминалецот?

Која хемисфера од мозокот подобро ви функционира, левата или десната?

Магионичарот Дејвид Блејн може да ви ги прочита мислите

Можете ли да ги согледате илузиите пред да бидат откриени?

Погледнете како еден 3Д предмет се претвара во 2Д за само неколку секунди

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber