Гледајте ја вечерва Пепелашка во изведба на НИА!

20 ноември, 20150
______(1)

ПЕПЕЛАШКА вечерва 00:30 Алфа ТВ!

Натпреварувачите добија задача да спремаат мјузикл од претставата Пепелашка, но тоа што не знаат е дека, вечерва, нивната драмска изведба ќе ја оценува Весна Бејби Петрушевска. Останете “На иста адреса”!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber