Колекцијата за следните студени месеци на либанскиот гениј Ели Сааб

25 декември, 20150
3

Романтична, боемска, шик – така накратко може да се опише колекцијата на Ели Сааб (Elie Saab) за есен 2016 година.

Колекцијата за следните студени месеци на либанскиот гениј на модата е инспирирана од Лондон, во периодот пред крајот на Втората светска војна. Уживајте.

1_1450270279 2_1450270279 3_1450270280 4_1450270280 5_1450270281 6_1450270281 7_1450270282 8_1450270282 9_1450270283 10_1450270283 11_1450270284 12_1450270285 13_1450270285 14_1450270286 15_1450270286

17_1450270288 18_1450270288 19_1450270289 20_1450270289 21_1450270290 22_1450270290 23_1450270291 24_1450270292 25_1450270293 26_1450270294 27_1450270294 28_1450270295 29_1450270295 30_1450270296

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber