Љубовната индустрија во Јапонија

30 декември, 20150
Љубовната индустрија во Јапонија

Јапонија е земја со најниска стапка на наталитетот во светот, што, меѓу другото, се должи на фактот дека Јапонците толку многу работат што немаат време за ништо друго. Никој не го сака теретот на обврските кои често ја придружуваат романтичната врска. Поради тоа Јапонците ги надоместуваат тие свои потреби со кратко и платено внимание. Рајан Дафи отиде во Јапонија за да го истражи овој феномен познат како „Љубовна индустрија“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber