Македонска изворна песна “На иста адреса”

14 ноември, 20150
Македонска изворна песна “На иста адреса”

Натпреварувачите ја посветија вечерта на Македонската изворна песна. Погледнете го нивниот избор и дознаете кој беше прогласен за победник на вечерта. НИА

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber