НИА: Јајце за секој неточен одговор

2 декември, 20150
НИА: Јајце за секој нетоцен одговор

Натпреварувачите во вилата НИА играа игра каде за секој неточен одговор добиваат јајце по глава. Погледнете врз чија глава се искршија најмногу јајца:
httpv://www.youtube.com/watch?v=A2vNv6xVs3E
httpv://www.youtube.com/watch?v=caLWO40yuBY
httpv://www.youtube.com/watch?v=5BYoLXlEVj4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber