НИА: Морална поддршка

3 декември, 20150
НИА: Морална поддршка

Натправарувачите си даваат морална поддршка при изборот на песни за осмата гала.

Погледнете го нивниот избор и размислување за следното претставување
httpv://www.youtube.com/watch?v=PgOmsLCScqM&feature=youtu.be

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber