Обликување на веѓите со конец

16 ноември, 20150
Обликување на веѓите со конец

Чупањето со помош на конец доаѓа од Истокот.

Најголемата разлика помеѓу чупањето со чупалица и восок напроти ова со конец, е тоа што конецот ги отстранува сите влакна одеднаш.

Со помош на оваа техника можат да се третираат веѓи со должина поголема од еден милиметар.

Се препорачува пред третманот кожата да ја намачкате со бебешка пудра, за конецот полесно да се лизга.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber