Одберете еден број од 1 до 9 и откријте ги најважните особини за вашиот карактер

8 јануари, 20150
24

Нумерологијата може да открие многу за природата на еден човек, а вие не сте исклучок. Бројот кој постојано се појавува во вашето секојдневие и претставува среќен број за вас може да ги открие  најважните особини за вашиот карактер.

http://newsoffice.mit.edu/sites/mit.edu.newsoffice/files/images/2012/20121004164517-0_0.jpg

 

Изберете го вашиот омилен број од 1 до 9 и дознајте што тој кажува за вас:

Број 1 – Вие сте личност која поседува голема самодоверба и се стреми кон остварување на високи цели кои понекогаш имаат висока цена која не сакате да ја платите. И покрај тоа вие одлучувате да ризикувате и скоро секогаш го остварувате замисленото.

Број 2 – Пасивна личност која ужива во самотијата. Песимизмот е вашето второ име, но иако секогаш гледате на негативнатга страна вие имате истакната дипломатска особина и знаете да направите баланс во своите одлуки.

Број 3 – Вие сте комуникативна личност секогаш подготвена за добра забава до утринските часови. Никогаш нема да имате пролблеми со контактите, незвисно во каква средина се наоѓате. Тројката е исто така носител на позитивни емоции, желба за истакнување, пријателство, романтика и добри аналитички способности.

Број 4 – Ваша главна карактеристика е константноста и рутината. Вие имате свое јас и никогаш не го менувате мислењето според правилата на другите. Знаете да ја претворите негативнатга во продуктивна енергија за кратко време. Успешни сте на работното место и прецизноста е ваша препознатлива особина.

Број 5 – Вие сте варијабилна личност склона кон промени и авантури кои го прават вашиот живот постојано исполнет со возбуда. Љубопитни сте и знаете како да пристапите кон секој проблем кој ја нарушува вашата комофортна зона.

Број 6 – Стабилна и хармонична личност како на личен, така и на професионален план. Семејството ви е главен приоритет на кој му посветувате голем дел од вашето време кое го имате на располагање. Вложувате енергија во љубовта и се препуштате целосно. Имате изразено чувство за емпатија кое што ви помага секогаш да ги имате не многуте, но вистинските пријатели.

Број 7 – Духовноста и фантазијата ви го заокружуваат профилот,  додека мистиката е она што ги прави другите бројки љубоморни. Тежнеете кон наоѓање на совршениот пртнер и секогаш се навраќате на минатото. Често се самоанализирате и барате одговори за разоткривање на мистериите на интелектот и професионализмот.

Број 8 – Овој број означува материјална стабилност и уметност. Поседувате моќ која не ја користите и знаете како да се контролирате во секоја ситуација. Бидејќи тежнеете кон материјалното, можно е да стапите во брак со сметка.

Број 9 – Емотивна личност која често прави погрешен избор на љубовен план. Секогаш сте подготвени да им помогнете на своите блиски, но сте егоистични. И покрај својата чувствителност вие никогаш не се откажувате од животната борба колку и да сте повредени или депресивни. Вашето мото е чиста сметка, долга љубов.

Кој е вашиот број?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber

- Korsan taksi - betasus giriş