Пронајдете 5 разлики: Кога ќе најдете 4, ќе помислите дека ви тргнало…

19 ноември, 20155
3

Наизглед идентичните слики се разликуваат во 5 ситни детали. Обидете се да ги најдете и напишете во коментари на…дали успеавте?

5 comments

 • suzana

  31 март, 2017 at 12:29

  sonceto na zidot,dvete tocki na pernicata,gakite na krevetot, opaskata na kuceto i na policata prodolzetokot daskite,

  Reply

 • Lence

  21 март, 2017 at 00:26

  Opaskata na kuceto,gakite na krevetot,sonceto na zidot,dve tocki na pernicata,ukrasot na zidot od desno mu fali dve stalki

  Reply

 • Josif

  22 февруари, 2017 at 15:41

  Paskata na kuceto tockata na pernicata gastite na zidot crveniot ukras i policata na zidot goga ja gledas od desnata strana i pali dve crticki

  Reply

 • lazar

  1 декември, 2015 at 21:25

  opaskata na kuceto, 2 tocki na pernicata, visakot,gakickite,sonceto na zidot.

  Reply

 • Sandra

  21 ноември, 2015 at 17:57

  prodolzetokot na policata,gakickite na krevetot,viseckiot amblem,dvete tocki na pernicata i opaskata na kuceto

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber