Се сомневал дека неговата девојка го изневерува па решил да ја разоткрие приказната

27 ноември, 20150
2

Ова момче се сомневало дека неговата девојка го изневерува па решило да ја разоткрие приказната.

Тој се сомневал дека девојката можеби го изневерува со личност којашто е нивен заеднички пријател па токму затоа добил и една добра идеја – креирал Snapchat профил со името на личноста којашто ја имал на ум, а потоа се обидел да види како неговата девојка ќе изреагира на предизвикот.

А еве ги и резултатите…

vir.04

vir.04

vir.04

А потоа без размислување, тој ги споделил овие фотографии на друштвената мрежа Facebook, повикувајќи ја дотичната личност, но и неговата неверна девојка.

vir.04

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber