Софи Валкиерс: Модна блогерка и ѕвезда на уличната мода

27 декември, 20150
8

Белгиската блогерка која живее во Антверпен го покажа својот плакар исполнет со куп дизајнерски обувки, облека и впечатливи модни додатоци.

„Сметам дека немам униформа, зашто униформите за мене звучат здодевно – да го носиш горе-долу истото секој ден. Сакам да ги менувам работите и да пробувам нови. Не сум обожавателка на нормкор“ – изјавила Софи, коментирајќи го својот стил во интервју за „The Coveteur“.

Плакарот на Софи Валкиерс Плакарот на Софи Валкиерс Плакарот на Софи Валкиерс Плакарот на Софи Валкиерс Плакарот на Софи Валкиерс Плакарот на Софи Валкиерс Плакарот на Софи Валкиерс Плакарот на Софи Валкиерс Плакарот на Софи Валкиерс Плакарот на Софи Валкиерс Плакарот на Софи Валкиерс Плакарот на Софи Валкиерс Плакарот на Софи Валкиерс

„Лакот за нокти не е скап, па на почетокот кога бев студентка и немав голем буџет за нова дизајнерска чанта, а сепак сакав да го променам изгледот, си купував нов лак за нокти. Тоа е мал секојдневен луксуз и го комплетира изгледот. Зависна сум од тоа. Ако имав време, секој ден би носела различна боја“ – рекла таа за својата голема колекција лакови.

Плакарот на Софи Валкиерс Плакарот на Софи Валкиерс Плакарот на Софи Валкиерс Плакарот на Софи Валкиерс Плакарот на Софи Валкиерс Плакарот на Софи Валкиерс Плакарот на Софи Валкиерс Плакарот на Софи Валкиерс Плакарот на Софи Валкиерс Плакарот на Софи Валкиерс Плакарот на Софи Валкиерс

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber