Во животот мораме да се помириме со многу нешта и ситуации, но никогаш со лоша љубовна врска

26 ноември, 20150
2

Блогерката Лекси Херик нè потсетува дека во животот мораме да се помириме со многу нешта и ситуации, но никогаш со лоша љубовна врска.

Нејзината листа со 50 нешта кои секој ги заслужува од љубовната врска стана вистински хит:

 1. Доверба.
 2. Бесконечна смеа.
 3. Авантури.
 4. Страст.
 5. Најголем обожавател.
 6. Способност да се инспирираме и учиме еден со друг.
 7. Безбедност и сигурност.
 8. Разговори до доцна во ноќта.
 9. Заемна почит.
 10. Шеги кои никој друг нема да ги разбира.
 11. Искреност.
 12. Ѕвездени ноќи.
 13. Второ семејство.
 14. Вкусни оброци.
 15. Легачење во недела.
 16. Постојан партнер за танцување.
 17. Долги бакнежи.
 18. Нови места.
 19. Возбуда.
 20. Да бидеме прифатени онакви какви што сме.
 21. Длабоки и искрени азговори.
 22. Сочувство.
 23. Смешни приказни.
 24. Нови пријатели.
 25. Интересни разговори.
 26. Искрено да бидеме ценети.
 27. Будалести подароци.
 28. Мали моменти.
 29. Интензивна интимност.
 30. Сјај во очите.
 31. Лојалност.
 32. Моменти на гордост.
 33. Смеа која поттикнува солзи-радосници.
 34. Слобода на избор и да бидеме поддржани за изборот.
 35. Тивка утеха.
 36. Слободно покажување на ранливоста.
 37. Топли прегратки.
 38. Некој кој ќе ни го чува грбот.
 39. Појадок во кревет.
 40. Гласен партнер за караоке.
 41. Некој на кој можеме да се потпреме.
 42. Урнебесни натпреварувања.
 43. Личност пред која можеме да се „истушиме“.
 44. Филмски маратони.
 45. Доктор, личен тренер и мајстор, сè во едно.
 46. Напади на скокоткање.
 47. Силни прегратки во изобилие.
 48. Бакнежи на челото.
 49. Успокојувачки насмевки.
 50. Моменти на љубов кои ќе направат навистина да се чувствуваме бесмртни, бидејќи тоа е најдобриот подарок кој може некој да ни го даде.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber