Најдобрите венчаници од Невестинската модна недела

26 ноември, 20150
4

Сензуални, романтични и деликатни венчаници во склоп на десетици бели бајки беа презентирани за време на Невестинската модна недела во Њујорк.

Фрлете поглед на некои од најдобрите венчаници од колекциите есен 2016.

Angel Sanchez

Венчаници Венчаници Венчаници Венчаници Венчаници

Romona Keveza

Венчаници Венчаници Венчаници Венчаници Венчаници Венчаници Венчаници

Oscar de la Renta

Венчаници Венчаници

Carolina Herrera

Венчаници Венчаници Венчаници Венчаници Венчаници Венчаници

Anne Barge

Венчаници Венчаници

Alon Livné

Венчаници Венчаници Венчаници Венчаници

Badgley Mischka

Венчаници Венчаници Венчаници

Jenny Packham

Венчаници Венчаници

Reem Acra

Венчаници Венчаници

Monique Lhuillier

Венчаници Венчаници Венчаници

Pronovias

Pronovias Pronovias Pronovias Pronovias Pronovias Pronovias

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber