Времето кога сте родени ги одредува вашите постапки и расположение

16 февруари, 20150
4

Не е сеедно дали сте родени наутро, на пладне или доцна навечер. Вашите постапки, ставови и расположение може да бидат последица токму од времето кога сте родени.

Дневниот круг од 24 часа е поделен на 6 нумерички дела.

1 дел – помеѓу полноќ и 4 часот наутро

2 дел-  помеѓу 4 и 8 часот наутро

3 дел – помеѓу 8 и 12 часот на пладне

4 дел – помеѓу 12 и 16 часот попладне

5 дел – помеѓу 16 и 20 часот навечер

6 дел – помеѓу 20 часот до полноќ

1 дел – помеѓу полноќ и 4 часот наутро

Имате тивка и смирена природа, сакате да фантазирате и имате бујна фантазија. Тешко се снаоѓате во реалниот свет. Роден уметник сте, па луѓето често не ве разбираат. Имате племенита и топла душа.


2 дел – помеѓу 4 и 8 часот наутро

Ваши одлики се итрината и хармонијата. Упорни сте и истрајни во сите работи, посебно во практичните. Сакате на другите да им бидете пример, па затоа постојано се докажувате и покажувате.


3 дел – помеѓу 8 и 12 часот на пладне

Имате голема верба, надеж и оптимизам. Весели сте, постојано со некој позитивен немир во вас. Зрачите со несебична љубов и магнетска топлина. Чувствителни сте, наклонети кон уметноста и филозофијата. Имате многу предности и таленти.


4 дел – помеѓу 12 и 16 часот попладне

Ведри сте и полни со енергија. Добри соговорници сте, математичари и физичари. Само треба да ја насочите енергијата во вистински правец. Имате многу таленти и способни сте да ги реализирате, затоа сте успешни на сите полиња.


5 дел – помеѓу 16 и 20 часот навечер

Имате немирен, изгубен дух и по малку сте нервози. Движењата ви се динамични, брзо мислите и делувате. Често ги менувате одлуките и ставовите. Правите повеќе работи истовремено. Оние кои не ве знаат мислат дека сте непромислено брзи, но многу добро знаете што правите.


6 дел – помеѓу 20 часот до полноќ

Умерени сте и упорни на сите полиња. Сакате да доминирате над работите и ситуациите. Рационални сте, магнетски привлечни и важите за голем авторитет. Понекогаш делувате и надмено, но само заради тоа што имате голема самодоверба и креативна енергија.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber

- Korsan taksi - betasus giriş