Маратон во џунгла

31 октомври, 20160
1

Овие новости ни доаѓаат од прашумата во Бразил, каде има луѓе кои трчаат маратон таму. Тоа е сигурно многу тешко. Маратонот е 254 километри долг, а луѓето кои се натпреваруваат мораат да трчаат, пешачат и да преминуваат мочуришта. 50 луѓе учествуваат во овој маратон, но само 31 го завршуваат.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi