96 годишна бабичка продава куќичка – Надвор најобична фасада, внатре вистинска палата

26 февруари, 20160
4

Агентот за продажба на недвижности останал без зборови кога 96 годишната старица го пуштила во својата куќичка на периферијата на Торонто, која има намера да ја продаде.

Позади сивата фасада, во внатрешноста на куќата се наоѓа права мала палата.

Куќичката како и секоја друга на улицата, е нејзин дом скоро целиот живот. Во длабоката старост решила се да продаде, а тоа што го има внатре го оставило агентот без здив.

Освен што беспрекорно уредна, старицата имала изразен афинитет за внатрешното уредување. Ѕидовите на оваа двоспратна куќа се украсени со раскошни тапети достојни за една палата, на кои има импресивни огледала, лустери и уметнички слики.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber