Ако мислите дека во ЈСП има гужви, погледнете како се влегува во метро во Венецуела!

3 ноември, 20160
Ако мислите дека во ЈСП има гужви, погледнете како се влегува во метро во Венецуела!

Многумина од нас често се жалат на големи утрински гужви и невнимание на луѓето во средствата за јавен превоз, но кога ќе видите што се случува во Венецуела, ќе бидете прилично среќни што живеете тука…

Погледнете само каква физичка подготвеност ви е потребна за да влезете во метро во Венецуела:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma