Божиќните декорации во срцето на Сингапур

13 јануари, 20160
12

Божиќните декорации во паркот „Gardens by the Bay“ восхитуваат илјадници туристи.

Во срцето на Сингапур, на површина од 35.000 m2, посетителите можат да уживаат во визуелен спектакл. Милиони сијалички ги осветлуваат грандиозните дрва, ледениот „замок“ и цветната купола.

Колоритниот настан минатата година привлече околу 900.000 лица.

Gardens by the Bay Gardens by the Bay Gardens by the Bay Gardens by the Bay Gardens by the Bay Gardens by the Bay Gardens by the Bay Gardens by the Bay Gardens by the Bay Gardens by the Bay Gardens by the Bay Gardens by the Bay Gardens by the Bay Gardens by the Bay Gardens by the Bay Gardens by the Bay Gardens by the Bay Gardens by the Bay Gardens by the Bay Gardens by the Bay

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber