Дали знаете што се случува во месните индустрии? Ова видео ќе ви ги отвори очите!

26 октомври, 20160
8

Луѓето не се свесни или намерно ги игнорираат сите застрашувачки работи кои секојдневно се случуваат во месната индустрија.

Здружение за заштита на животни тајно снимило што се случува во месните индустрии…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi