Еве како да доживее повеќекратен оргазам: Допирајте го за ова место и тој ќе …

14 јануари, 20160
9
Во последно време стана нормално жените да бидат тие кои уживаат во аналниот секс, додека кај мажите тоа се поврзува со хомосексуалноста.

Сепак, вистината е поинаква. Всушност и мажите чувствуваат голема стимулација и задоволство доколку жената го допира за нивниот анален отвор за време на сексот. Пенисот не е единственото место кое го возбудува мажот. И простата е место кое ќе го запали значително, и тоа е научно докажано.
Простатата се наоѓа вендаш зад коренот на пенисот и е со големина на паричка. Може да се стимулира од внатре со свиткан прст, пренесува српскиот Курир.

Но, она што е најдобро кај стимулацијата на простатата е тоа што таа на мажите им овозможува да доживеат повеќекратен оргазам, токму како што тоа е случајот и со претставничките на понежниот пол.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber