Го изневерував маж ми со неговиот најдобар пријател, но добив повик кој потполно ме уништи

11 септември, 20160
20

Изневерувањето е се почесто во „модерните“ бракови. Некои луѓе ќе речат дека тоа е така бидејќи моногамијата не е за човекот, но кога ќе искусат од својот лек од другата страна…. 

Приказната на една жена, која го изневерувала својот сопруг и тоа со неговиот најдобар пријател е доказ за тоа

„Не ме прашувајте што точно правевме, бидејќи сето тоа излезе од контрола.

Ниту на 15ти јули не беше многу поинаква средбата. Го испратив мојот сопруг на работа, и јас отидов во мотелот да се сретнам со неговиот најдобар пријател. Се гледавме веќе шест месеци, но страста не запре. Се ме привлекуваше кај него. Дали поради тоа што беше забранета љубов или поради тоа што не беше во ред, не знам.

Знаев што луѓето ќе мислат за мене ако се дознаеше, но додека тој насилно ми ја соблекуваше долната облека, го подигнуваше фустанот нагоре и спојувањето на креветот на моето тело со неговото, многу се возбудував.

Со часови имавме див секс, а потоа мојот телефон заѕвони. Погледнав и тоа беше мојот сопруг. Ништо не можеше да ме подготви за тоа што го слушав.

Мојот љубовник застана на страна и само ја слушаше мојата страна на разговорот. “Здраво, баш ми е мило што ми зазвони … Навистина. Тоа е одлично …. Баш ми е мило што така убаво си поминуваш… Секако, тоа звучи одлично! Те сакам. Чао “

Јас бев уништена. Најдобриот пријател на маж ми ме праша што се случи, на што му одговорив дека маж ми само ми се јави да ми каже дека тој ужива во риболовот со него во моментов.“

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi