Како да нанесете руменило?

5 ноември, 20160
6

Руменилото може навистина да ви помогне доколку имате проблем со бледиот тен. Но, треба да внимавате на правилниот начин на нанесување на руменилото.

Екпертите советуваат да внимавате најпрво на бојата на руменилото, таа да биде во тон кој најмногу одговара на вашиот тен. При нанесувањето започнете од челото, поточно во пределот над веѓите и продолжете надолу по линијата на јаболчниците.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma