Внимавајте на бензинските пумпи – да не ви се случи ОВА!

7 ноември, 20160
Внимавајте на бензинските пумпи – да не ви се случи ОВА!

Ако точите гориво на самопослужните бензински пумпи, тогаш веројатно правите вообичаена грешка, која им овозможува на криминалците едноставно и брзо да ве ограбат.

Повеќето луѓе не ги заклучуваат автомобилите кога точат гориво, а тоа претставува голем ризик.

Оваа снимка прикажува како на криминалците им се доволни само неколку моменти да ги украдат вашите лични работи од автомобилот.

Погледнете и споделете со пријателите:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi