Каков е патот до машкото срце?

12 ноември, 20160
2

Многу често нашите мајки и баби велат, дека патот до машкото срце минува низ стомакот, но за жал тој може да е и многу по трнлив. За да заврши патешествието успешно, нужи се многу повеќе работи од женскиот шарм, ви требаат ум и искуство.
Најпрво соберете колку што можете повеќе информации за човекот кој ви се допаѓа. Дознајте што го привлекува, што го радува и што најмногу сака да прави. Многу е важно да покажете восхитување кон тоа, со кое вашиот избраник се занимава. Дадете му шанса да се почувствува дека успеал со вас.
Изненадете го со нова фризура, шминка и гардероба, за да му покажете дека ги цените средбите со него и дека сакате да изгледате убаво кога сте во негово друштво. Ценете го неговото чувство за слобода. Повеќето од девојките буквално ги атакуваат телефоните, јавувајќи се кај пријателите за да дознаат нешто повеќе. Така само ќе го одалечите, бидејќи доколку тој сака да го помине времето со вас, ќе се јави сам.
Бидете различна. Мажите бараат нешто необично и интересно. Токму за таква жена се подготвени да го направат и невозможното.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi