Кога ќе видите што прави овој човек ќе отанете без здив: Обратете внимание на 0:20 секунда!

16 септември, 20160
Кога ќе видите што прави овој човек ќе отанете без здив: Обратете внимание на 0:20 секунда!

Изгледа дека гравитацијата и законите на физиката не важат за овој човек.

Она што го прави е неверојатно и јасно е дека вложил доста труд и енергија во оваа акробација…

Погледнете:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma