Оваа слика ги збуни луѓето: Колку точки гледате на сликата?

16 септември, 20160
12

Точките се подредени во три редови и речиси е невозможно да ги видите сите во исто време.

Верувале или не, на сликата се наоѓаат 12 црни точки.

Кога гледачите се фокусираат на една точка, останатите точки во тој ред стануваат видливи, а другите се губат од вид.

Оваа слика е поставена на реддит и веќе доби милиони прегледи и ги остави луѓето збунети.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi