Снимено спектакуларно доаѓање на бебе на овој свет!

16 септември, 20160
11

Оваа фотографија прикажува уникатно доаѓање на бебе на овој свет. Ова момче дошло по пат на царски рез, а Кети Вигос, лекарката која ја основала „Empowered Birth Project“, која го слави мајчинството и раѓањето деца, ја објавила оваа фантастична фотографија.

„Лекарите ни рекоа дека смееме да сликаме и јас реков дека не можам, па сите се смееја. Го погледнав вереникот и тој беше во некој свој свет, па му викнав брзо да фотографира“, раскажала мајката на бебето Раје која е на оваа фотографија.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi