Лада против Ауди, ништо појако од стара машина

22 февруари, 20160
Лада против Ауди, ништо појако од стара машина

Погледнете колку само не вредат новите лимузини во споредба со старите добри машини. Она што постоело и што било модерно во минатото сеуште ја држи својата снага, особено кога ќе треба да ја покаже против некоја нова современа лимузина од денешно време.

https://www.youtube.com/watch?v=AnL2cKGiWio

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber