Набавил само дрвени палети, а она што го направил е неверојатно!

5 февруари, 20160
20

Дрвените палети се еден од најпопуларните предмети кои повторно се искористуваат. Со нив можете да направите разни работи, од столови, маси, кревети, па до уникатен под.

Но, овој човек имал нешто поинаква идеја. Набавил 43 стари палети и на својот двор му дал целосно нов изглед. Крајниот резултат е неверојатен…

https://www.youtube.com/watch?v=dML3XELDdoc

Еве уште неколку слични идеи, изработени исто така од дрвени палети:

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber