Поставиле камера каде што им спијат децата и доживеле вистински шок!

5 февруари, 20160
Поставиле камера каде што им спијат децата и доживеле вистински шок!

Две деца им рекле на родителите дека не сакаат да спијат во собата во поткровјето. Не знаеле зошто, но едноставно им било неудобно.

После ова, родителите поставиле камера во собата и снимиле нешто навистина вознемирувачко. Прво покривачот на празниот кревет се мрда сам од себе, а потоа над децата се појавува светлина.

Многумина нагаѓаат и ги тешат родителите дека ангели чувари ги посетиле децата…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber