Неговиот автомобил застанал на пат и никој не сакал да му помогне, а потоа се случило нешто што му го променило животот…

25 јануари, 20160
Неговиот автомобил застанал на пат и никој не сакал да му помогне, а потоа се случило нешто што му го променило животот…

Екипата од Јутјуб каналот „HammyTV“ направила социјален експеримент. Сакале да видат колку луѓето се подготвени да им помогнат на другите во тешки ситуации.

Симулирале дефект на автомобилот и чекале повеќе од 2 часа, а потоа се појавил човек кој им го променил животот.

Тој изгубил се` во пожар. Повеќе од 50% од неговата кожа морале да му бидат трансплантирани, куќата целосно му иззгорела, ги изгубил домашните миленичиња…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber