Откри дека момчето ја изневерува, а кога виде со кого ќе пукнеше од мака

12 септември, 20160
Откри дека момчето ја изневерува, а кога виде со кого ќе пукнеше од мака
Изразот на нејзиното лице откако дозна дека момчето ја изневерува доволно говори каква траума доживеала оваа девојка.
За емисијата “фатени во лага” која се емитува во Русија се пријавуваат луѓе кои се сомневаат дека нивните партнери ги изневеруваат, но од некои причини не можат тоа да го докажат.
Таков случај било и со девојката која се сомневала дека нејзиното момче ја изневерува. Бидејќи немала конкретни докази таа се пријавила во емисијата, а ТВ екипата успеала да докаже дека тој ја изневерува. Сепак она што оваа епизода се разликува од останатите е тоа што нејзиното момче ја изневерувало со маж.
httpv://www.youtube.com/watch?v=sckY3q0jeFk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi