Отровна змија пришла до овој човек, а потоа дотрчало неговото куче и му го спасило животот!

19 октомври, 20160
Отровна змија пришла до овој човек, а потоа дотрчало неговото куче и му го спасило животот!

Додека сопственикот седел опуштено гледајќи во својот мобилен телефон, отровна змија доползала до него.

Неговото куче ја забележало змијата и веднаш ја нападнало, спасувајќи го животот на сопственикот.

Погледнете:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi